sâmbătă, 15 ianuarie 2011

BioActive-Germeni

BIO+ACTIVE ESTE COMPLEXUL ENZIMELOR, SUBSTANŢELOR VII
DIN GERMENI ŞI FLAVONOIZILOR VEGETALI!

Ce sunt enzimele?


  • Sunt proteine care accelerează viteza de desfăşurare a proceselor biochimice din organism.
  • În organismul uman au fost identificate 3000 de enzime.
  • În decurs de 1 minut, enzimele intervin în 36 milioane de reacţii biochimice.
  • La naştere avem sisteme enzimatice preformate, dar pe parcursul vieţii poate deveni necesară înlocuirea acestora.
  • Spre deosebire de vitamine, enzimele sunt produse numai în organisme vii.
  • Sursa cea mai bună de enzime este reprezentată de germenii vegetali.
Din sămânţa minusculă, sub acţiunea umidiţăţii şi a căldurii, izbucneşte, cu o energie imensă, noua viaţă. Seminţele conţin cantitate mare de enzime, necesară dezvoltării unei noi plante şi această cantitate creşte şi mai mult în timpul germinării. Avem sau nu destule enzime în organism, de asta depinde sănătatea noastră! Modul de viaţă neadecvat, alimentaţia necorespunzătoare (chiar şi încălzirea limentelor) şi diferitele boli, consumă cantităţi imense din echipamentele enzimatice, provocând în timp un dezechilibru şi astfel organismul este din ce în ce mai expus la îmbolnăviri grave sau chiar la îmbătrânire precoce.
  • Germenii conţin cantităţi însemnate de vitamine.
  • Sunt bogaţi în vitaminele: A, B-complex, C, D, E, G, K, U.
  • Germenii sunt şi surse excelente de minerale, conţin calciu, magneziu, fosfor, clor, potasiu, sodiu, siliciu. Acestea se află în stare naturală în plante, putând fi utilizate cu eficienţă maximă de către organismul uman.
  • Germenii sunt bogaţi în aminoacizi esenţiali.
Germenii conţin toate elementele de care organismul are nevoie pentru păstrarea sănătăţii.
Când sămânţa germinează, conţinutul său în vitamina C creşte de 27 ori, conţinutul în caroten (după 2 ore de germinare) ajunge la 200%, conţinutul de vitamina B creşte cu 50%, iar cel de vitamina A cu 120%. Biogermenii conţin cu 25% mai multă energie decât carnea, dar nu îngraşă.
Capsula, prin conţinutul în sorg, este bogată în flavonoizi şi în antioxidanţi vegetali. Efectul benefic al flavonoizilor a fost demonstrat prin numeroase studii clinice din ţară şi din străinătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu